Waarom een Coach?


Als je twijfelt of een coach iets voor je is, begrijp ik dat. Er zijn veel verschillende vormen van coaching en het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste bij je past. Coaching is echter een effectieve manier om je doelen te bereiken, je zelfvertrouwen te vergroten en je algemene welzijn te verbeteren. Coaching helpt je bij het bepalen van je prioriteiten, het aanleren van de juiste mindset en het versterken van je zelfvertrouwen.

Je coach zal je helpen om je focus op je doelen te houden, je te motiveren om je dromen te verwezenlijken en je te helpen bij het maken van beslissingen die je verder brengen. Het kan een enorme investering zijn in jezelf om advies in te winnen bij een coach, de resultaten zullen voor jou waardevol zijn. Als je twijfelt, neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken of (leefstijl)coaching iets voor jou kan zijn.


Hoe is mijn aanpak als coach?

Met mijn net afgeronde studie Voeding en Diëtetiek beschik ik over de nieuwste inzichten over voeding en gezondheid, waarmee ik jou kan ondersteunen bij het beheersen van chronische gezondheidsproblemen zoals diabetes, hoge bloeddruk en obesitas, en het verbeteren van je algehele gezondheid. Mijn aanpak is gericht op jouw individuele levensstijl. Wat is belangrijk voor jou? Door kleine aanpassingen in jouw huidige levensstijl te maken, help ik jou een gezonde levensstijl te vinden die bij jou past en die je voor altijd kunt volhouden.

Ik bied individueel voedingsadvies en -instructies, inclusief gedetailleerde analyse en eventueel een persoonlijk voedingsplan, om je te helpen af te vallen, je energie te verhogen en je geestelijke gezondheid te verbeteren. Bovendien heb ik veel kennis opgedaan over de behandeling van reuma en artrose tijdens mijn afstudeerstage bij het project “Plants for Joints”.

1:1 coaching

Individuele coaching afgestemd op jouw behoeften

Healthy habits traject

Een uitgestippeld traject om gezonde gewoontes aan te leren

Personal training

Persoonlijke trainingen in Amsterdam

Trainingsschema

Een individueel trainingsschema afgestemd op jouw doelen