Wie ben ik?


Hoi! Ik ben Eva van der Meij, een gepassioneerde 26-jarige diëtist uit Amsterdam. Ik heb altijd een hekel gehad aan sporten en gym, maar 7 jaar geleden besloot ik om toch eens een sportschool te proberen. Na wat rondprutsen, kreeg ik de smaak te pakken en begon ik meer en meer voldoening te halen uit mijn inspanningen. Het veranderde niet alleen mijn fysiek, maar ook mijn mindset. Ik voelde me sterker, zowel fysiek als mentaal, kreeg meer zelfvertrouwen en wilde graag gezonder zijn. Kortom, ik begon steeds lekkerder in mijn vel te zitten. 

Daarnaast ben ik stapje voor stapje gezonder gaan eten en merkte ik hoe dit mijn sportprestaties en mentale gezondheid verbeterde. Nu ik zelf heb ervaren wat een gezonde levensstijl kan betekenen, wil ik anderen helpen om hetzelfde te bereiken. Ik geloof dat iedereen het verdient om gezond en fit te zijn, en daarom help ik je graag om jouw ideale gezonde levensstijl te ontdekken. Laten we samen aan de slag gaan!


Sociale media

Op social media deel ik graag mijn passie om volgers te inspireren en motiveren op het gebied van gezondheid en fitness. Mijn missie is om anderen te laten zien dat het behalen van een gezonde levensstijl binnen handbereik ligt, zolang je de juiste mindset en inzet hebt. Met mijn toewijding en expertise wil ik een voorbeeld zijn voor anderen en hen inspireren om hetzelfde te doen. Ik vind belangrijk om een eerlijk en authentiek beeld te schetsen van mijn leven. Naast mijn passie voor gezondheid en fitness, deel ik ook graag een ander deel van mijn leven.

Hierin laat ik zien dat ik, net als iedereen, soms ongezonde keuzes maak en dat dit erbij hoort. Ik vind het belangrijk om mijn volgers te laten zien dat het leven met ups en downs gaat, maar dat je altijd in staat bent om jezelf te herpakken. Ik geloof dat dit een belangrijke boodschap is voor mensen die ook werken aan hun eigen gezondheid en fitnessdoelen. Door te laten zien dat niemand perfect is, en dat iedereen wel eens een stap terug doet, wil ik mijn volgers inspireren om door te zetten en nooit op te geven.